Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε προεκλογικό κλίμα την Δευτέρα η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το  Επιμελητήριο Φθιώτιδας καθώς οι δύο υποψήφιοι Αλέκος Διαμαντάρας και Θανάσης Κυρίτσης που θα διεκδικήσουν την ψήφο των μελών εχουν ξεκινήσει ηδη τις επαφές και τις συναντήσεις για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.  Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου , την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017  και ώρα 18:00  θα γίνει ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου  για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου  που θα διεξαχθούν από 14-17/12/2017. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης : 

1)       Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 6/9-8-2017 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως συνεργασίας μας με το ΚΕΚ ΑΘΗΝΑ – LEGOURMETΤΣΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την υλοποίηση «Προγραμμάτων Επαγγελματικής κατάρτισης  & Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ)». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως συνεργασίας μας με την επιχείρηση «ΚΑΛ. ΛΑΣΠΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ», για την υλοποίηση «Προγραμμάτων Επαγγελματικής κατάρτισης  & Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ)». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου μας κ. Διαμαντάρα στο Οικονομικό Φόρουμ Ευρωεπιμελητηρίων με θέμα: «Τα Επιμελητήρια στην ψηφιακή εποχή» που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη το χρονικό διάστημα 25-26 Οκτωβρίου 2017. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

5)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την Υπουργική Απόφαση Ορισμού των αντιπροσώπων των Τμημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διαδικασία ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου μας για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας που θα διεξαχθούν από 14-17/12/2017.

7)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.