Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σήμερα η Γιορτή Κρασιού στο Δίστομο με γλέντι & άφθονο δωρεάν τοπικό κρασί!

Ένας από τους πιο γνωστούς κρασότοπους της Ρούμελης, το Διστομο, γιορτάζει προϊόντα της αμπέλου, με τραγούδια, χορούς και φυσικά με... δωρεάν διάθεση του ονομαστού κρασιού του! Για 13η χρονιά ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την ονομαστή ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, σήμερα Σάββατο 12 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Προαύλιο των Μουσείων, στην Κάτω Πλατεία της μαρτυρικής κωμόπολης.
 
Κέφι με την γνωστή λαϊκή ορχήστρα ''ΕΝ ΠΛΩ" με λαϊκά, δημοτικά, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια και ο χορός ελεύθερος για όλους, ενώ θα υπάρχει φαγητό και ποτά.
 
Κατά τη διάρκεια της Γιορτής και συγκεκριμένα, από τις 6 μμ στο χώρο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσειο θα λειτουργεί έκθεση δημιουργημάτων (κοσμήματα, διακοσμητικά, καλλυντικά, έργα ζωγραφικής κλπ.) γυναικών από την ευρύτερη περιοχή, τη Βοιωτία και τη Φωκίδα.
 
Τέλος, δεν μπορεί να παραληφθεί το μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης "ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" που συνοδεύει τη φετινή διοργάνωση, σχετικά με την οδική ασφάλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Έτσι λοιπόν, όλοι οι οδηγοί ΙΧ και μοτοσυκλετών που θα συμμετάσχουν στη γιορτή καλούνται να παραμείνουν νηφάλιοι.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.