Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σπύρος Κωσταράς : ''Για πρώτη φορά ο νομός Φθιώτιδας έχει 4 μέλη στην νέα κυβέρνηση''

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κωσταράς χαιρετίζει το γεγονός οτι για πρώτη φορά ο νομός Φθιώτιδας έχει 4 μέλη στην νέα κυβέρνηση, ενω εκφράζει την βεβαιότητα οτι υπο την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η νέα Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στο έπακρο, κρατώντας όρθια την κοινωνία σ’ αυτήν την πρωτοφανή κρίση και οδηγώντας τη χώρα σε μια νέα εποχή ανάπτυξης.

''Θετικός κρίνεται ο απολογισμός της κυβέρνησης μέχρι τώρα και θετικά τον κρίνει η κοινωνία ευρύτερα. Οι αλλαγές είναι πολύ εστιασμένες και δείχνουν κάποιες προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικουρα που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, στον κ. Γιάννη Οικονόμου για την ανάληψη καθηκόντων του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στον κ. Στέλιο Πέτσα για την ανάληψη του Αν.Υπουργού Εσωτερικών καθώς και στον κ. Γεώργιο Ζαβό Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα

Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Φθιώτιδα που μας αξίζει στη νέα εποχή'' υπογραμμίζει στην ανακοινωσή του ο κ. Κωσταράς  .

 

    

randomness