Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη Λαμία σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε σήμερα το πρωί  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου .  Ο κ. Παπαστεργίου  συναντήθηκε   με τον Δήμαρχο Λαμιέων  Θύμιο   Καραίσκο και μαζί επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο Λαμίας  με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ναμοιράζει  μάσκες στα παιδιά , ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με την  Περιφερειακή Διευθυντήρια εκπαίδευσης Ελένη  Μπενιάτα.
 
''Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στο Δήμο μας τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος συμβολικά παρέδωσε προστατευτικές μάσκες, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, θυμίζοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού όλο αυτό το χρονικό διάστημα της υγειονομικής κρίσης, δεν περιχαρακώθηκε σε αρμοδιότητες, αλλά με πρωτοβουλίες και δράσεις, συνέβαλε αποφασιστικά έτσι ώστε η υγειονομική αυτή κρίση να μην εξελιχθεί σε κοινωνική .
Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η σημερινή κίνηση, την πρώτη ημέρα επανόδου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κανονικότητα, με σκοπό να δημιουργήσουμε κλίμα ασφάλειας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς'' δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος .
Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.