Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Στη σκιά ενός τραγικού συμβάντος η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού - Ειδική συνεδρίαση για τα οικονομικά του Δήμου προανήγγειλε ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Λιόλιος

Στο θέμα του τραγικού δυστυχήματος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Δομοκού που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος σήμερα το πρωί (30/9), αναφέρθηκε ο δήμαρχος Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιόλιος, τόνισε: «Ενημερωτικά, επειδή αναφερθήκαμε στο τραγικό συμβάν, να πω ότι είχε γίνει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ένα έγγραφο, στείλαμε ένα νέο έγγραφο εμείς στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είναι υπεύθυνη για το κομμάτι κίνησης και είμαστε σε επαφές και σε συνεννόηση μαζί τους, έτσι ώστε να γίνονται τουλάχιστον δυο δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και δυο δρομολόγια προς Αθήνα, “ανθρώπινες” ώρες, που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν το κοινό, να γίνονται στην περιοχή μας στους σταθμούς είτε του Θαυμακού είτε του Δομοκού και των Αγγειών, γιατί ο σταθμός του Αγίου Στεφάνου έχει κάποιο θέμα στη λειτουργία του.

Είμαστε σε συζητήσεις για ό,τι άλλο χρειαστεί και αν κληθούμε να πάρουμε και απόφαση σαν Σώμα θα σας ενημερώσω και θα αποφασίσουμε».


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

 

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...