Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στην κεντρική λαϊκή αγορά της Λαμίας περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απόστολος Καραναστάσης.

Στην κεντρική λαϊκή αγορά της πόλης περιόδευσε, το Σάββατο 29 Ιουνίου , ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απόστολος Καραναστάσης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Καραναστάσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς που διέθεταν τα προϊόντα τους, για τις συνθήκες της δουλειάς τους, τα προβλήματα και το κόστος παραγωγής, μεταφοράς και διάθεσης των εμπορευμάτων τους, καθώς και τις συνέπειες μη ελέγξιμων παραγόντων, όπως τα καιρικά φαινόμενα, στην ποιότητα και απόδοση των εποχικών καλλιεργειών.

Παράλληλα, ο κ. Καραναστάσης είχε την ευκαιρία να ακούσει και τις απόψεις των πολιτών – καταναλωτών για την αγοραστική τους δυνατότητα, σε σχέση με τις τιμές των προϊόντων και γενικότερα για την οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων νοικοκυριών μετά την μακρόχρονη κρίση που πέρασε η χώρα.

Τέλος, ο κ. Καραναστάσης εξέθεσε στους συνομιλητές του τις μελλοντικές κινήσεις της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα θέματα της αγροτικής παραγωγής και της στήριξης της μεσαίας τάξης και υποσχέθηκε ότι και στο μέλλον θα είναι δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.

 

    

Απόψεις