Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο συλλαλητήριο της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει τον δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν καθημερινά για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και των θέσεων και σχέσεων εργασίας. ''Στεκόμαστε στο πλευρό τους και αγωνιζόμαστε για εργασιακά κεκτημένα που έχουν κατακτηθεί μέσα από σκληρούς αγώνες δεκαετιών και είναι πληρωμένα με το βαρύ φόρο αίματος των δεκάδων νεκρών εργατών που θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για το μεροκάματο'' τονίζει η πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Σοφία Ανεστοπούλου . ''Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ , υπογραμμίζει η κ. Ανεστοπούλου , εμμένουν στις αποφάσεις των Διοικητικών τους συμβουλίων για συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, για διασφάληση όλων των θέσεων εργασίας και βέβαια για διασφάλιση των εργασιακών τους κέκτημένων''.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει και συμμετέχει στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση το Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 στην Αθήνα, στο Υπουργείο Οικονομικών στις 11.00 π.μ., δρομολογώντας λεωφορείο από Λαμία.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 7.00 π.μ. από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness