Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραίσκο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τον Αντιπεριφερειάρχη  Ευθύμιο Καραΐσκο είχε ο Βουλευτής  Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης .

Ο  Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Φθιώτιδα όπως  τα αντιπλημμυρικά έργα του Σπερχειού και της  Βίστριζας , το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας καθώς και  την επέκταση πορθμείου της Γλύφας .

Ο Βουλευτής και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ορισμένα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας αναφέροντας χαρακτηριστικά την  κατασκευή ανοίγματος στον λιμενοβραχίονα της Σκάλας Αταλάντης, που παρουσιάζει προβλήματα προσχώσεων και δυσχεραίνει την πρόσβαση των επαγγελματικών σκαφών  και την κατασκευή γλίστρας στην χερσαία ζώνη Λιμένα Σκάλας Αταλάντης, το οποίο δεν έχει περατωθεί ακόμα.

Επίσης η  επαρχιακή οδός Μαρτίνου-Λάρυμνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας δεσμεύτηκε να προωθήσει ολα αυτά τα προβλήματα στη Βουλή και τα αρμόδια υπουργεία .