Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στον Yπουργό Εσωτερικών ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για έργα οδοποιίας σε Μοναστήρια

Τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις και με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο και τον Δήμαρχο Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Υπουργός με τον κ. Ζενέτο συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα στελέχωσης των Δήμων, το θέμα της κινητικότητας καθώς και η διαδικασία των απαλλοτριώσεων.

Επιπλέον, στη συνάντηση που ακολούθησε με τον κ. Χαντζή και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών συζητήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την κατασκευή έργων οδοποιίας που θα συμβάλλουν και στη διευκόλυνση πρόσβασης σε Μοναστήρια της περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών παρείχε διαβεβαιώσεις για την αγαστή συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση υλοποίησης του προγράμματός τους προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

 

 

    

randomness