Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Survivor: Λαοθάλασσα στα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων την Παρασκευή προκειμένου να υποδεχθεί τον Γιώργο Κατσαούνη.

Με κόσμο πλυμμήρισε η πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων την Παρασκευή, στην επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη στη γενέτειρά του μετά από την πολύμηνη παρουσία στον Άγιο Δομήνικο και στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Μικροί και μεγάλοι συνωστίστηκαν προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία με τον δημοφιλή 27χρονο αγρότη που προ ημερών αποβλήθηκε από το παιχνίδι, λόγω μίας έντασης με άλλο παίκτη.

 

 
H επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη H επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη  ONLARISSAH επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη H επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη  ONLARISSA

Το πλήθος, όπως αναφέρει το onlarissa, φώναζε “Τσάκα Τσούκας” ρυθμικά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης στο μικρόφωνο ξεκίνησε λέγοντας “καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων”.

Survivor: Λαοθάλασσα στα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη H επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη H επιστροφή του Γιώργου Κατσαούνη  ONLARISSASurvivor: Λαοθάλασσα στα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη

Ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω, επιστρέφοντας στην αγαπημένη του πόλη, που τόσες φορές φώναξε δυνατά μετά το τέλος των αγωνισμάτων.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR