Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συμβολική διαμαρτυρία απο εμπόρους και αγρότες στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης

 Συμβολική κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας  Μακρακώμης πραγματοποίησαν  σήμερα ο Εμποροβιοτεχνικός και Αγροτικός Σύλλογος Μακρακώμης  στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας που έγινε για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού .  όπου και Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων εξέθεσαν  τα αιτηματά τους  στους εργαζομένους και τον διευθυντή της δομής με τους οποίους και έγινε ουσιαστική συζήτηση πάνω στα υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα της περιοχής  αλλά και συνολικότερα.

 ''Διαπιστώσαμε από κοντά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές, στην προσπάθεια τους να ανταποκριθεί έστω στα στοιχειώδη το Κ.Υ. της περιοχής μας στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, καθώς και τις σοβαρές ελλείψεις κυρίως σε ιατρικό προσωπικό'' σημειώνουν στην κοινή ανακοινωσή τους .

 Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την ανάγκη διενέργειας μαζικών τεστ από τη δομή του Κέντρου Υγείας  δωρεάν σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και κάτοικους της περιοχής όποτε αυτό χρειάζεται, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να συμβεί στην κλίμακα που απαιτείται χωρίς φυσικά η  ευθύνη να βαραίνει τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ. αφού δεν τους χορηγούνται τα απαραίτητα τεστ.

 

Οι δύο σύλλογοι της Δυτικής Φθιώτιδας διεκδικούν :

-Άμεσα προλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας.

-Άμεσα να καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις με μόνιμο προσωπικό στο Κ.Υ.

Μακρακωμης.

-Άμεσα να χορηγηθούν οι απαραίτητες ποσότητες τεστ ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής δωρεάν από το Κ.Υ.

-Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και των ιδιωτικών ΜΕΘ 

Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness