Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συναντήσεις με Δημάρχους ,Περιφερειάρχη και Επιμελητήρια θα εχει ο Γιώργος Σταθάκης στη Λαμία

Στη Φθιώτιδα θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου   ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης  . Ο Υπουργός  το πρωί θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ όπου θα συζητήσει  με τα σωματεία και τους εργαζόμενους . Στη  Λαμία το μεσημέρι θα εχει   συναντήσεις με φορείς  Δημάρχους και Περιφερειάρχη  ενω το βράδυ  θα κάνει  πολιτική ομιλία στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στις 7μμ με θέμα « Ο ΣΥΡΙΖΑ και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας».

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη στη Φθιώτιδα :

09.30:  Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα α) συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας, β) περιοδεία στους χώρους εργασίας, γ) συνάντηση- συζήτηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων και εργαζόμενους.

 

12.30: Συνάντηση με τα επιμελητήρια: ΕΒΕ Φθιώτιδας – ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς – 8ο Περ. Τμήμα Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»

 

13.40: Σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τους δημάρχους των δήμων της Φθιώτιδας για τα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και τους Δήμους στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»

 

17.30: Συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»

 

19.00: Ομιλία στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ» με θέμα « Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας»