Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συναντήσεις του Γιάννη Οικονόμου με τις Δημοτικές Αρχές Αμφίκλειας-Ελάτειας και Λοκρών

 

 

Στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών επαφών με τις Δημοτικές Αρχές της Φθιώτιδας ο βουλευτής  Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας -Ελάτειας Αθανασία  Στιβακτή και τους αντιδημάρχους του Δήμου και με το Δήμαρχο Λοκρών Θανάση  Ζεκεντέ και τους αντιδημάρχους του.

 Στο Δημαρχείο στην Κάτω Τιθορέα  συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν τη σωστή οργάνωση και προετοιμασία για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (Φτερόλακα) ώστε να αποφευχθούν οι αστοχίες της προηγούμενης περιόδου , τα δρομολόγια του σιδηρόδρομου και η αξιοποίηση των σταθμών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας καθώς και η  ενίσχυση της παροχής δημόσιων αλλά και τραπεζικών υπηρεσιών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

 Στο Δημαρχείο Αταλάντης με τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ έγινε συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψιν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε Δήμου.

 Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε και για τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Λοκρών οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι

οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για ουσιαστικά έργα υποδομής στο Δήμο Λοκρών (βιολογικοί καθαρισμοί, αποχετεύσεις, παράπλευροι δρόμοι, καθαρισμοί ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα) και  η αξιοποίηση του μεγάλου παραλιακού μετώπου που έχει ο Δήμος.

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...