Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου την Κυριακή στη Λαμία

Yποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας του Γιώργου  Παπανδρέου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής πρόκειται να πραγματοποιήσουν, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το μεσημέρι, την πρώτη τους συνάντηση ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα.

Στη Λαμία η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.

Σε ανακοινωσή τους οι φίλοι και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου εξηγούν οτι ''η  έναρξη της προσπάθειάς , έχει χαρακτηριστικά της αυτό-οργάνωσης, του πιο διακριτού τρόπου δημοκρατικής συνάντησης και διαλόγου που η Προοδευτική Παράταξη καθιέρωσε με στόχο τον πολίτη και τις δικές του προτεραιότητες στο επίκεντρο.

Εμείς, οι πολίτες, πρώτοι, πρέπει να στείλουμε μήνυμα Δημοκρατίας και Συμμετοχής σε κάθε γωνιά της χώρας.

Οι πολίτες είναι που πρέπει να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν, να συναποφασίσουν, να δημιουργήσουν ομάδες δουλειάς, να δουλέψουν ισότιμα και δημιουργικά, με στόχο την προάσπιση και την κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας.

Η έναρξη της πολιτικής και οργανωτικής προσπάθειάς μας γίνεται σε ίδια ημερομηνία και ώρα, για να δώσουμε ένα μεγάλο μήνυμα, πέρα από της αυτό-οργάνωσης:

Μήνυμα Συλλογικότητας.

Είναι μία προσπάθεια κοινή, μία προσπάθεια που μας αφορά όλους, μία προσπάθεια που θέλουμε να ενώσει τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση του καθενός, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το φύλο, το χρώμα, την ηλικία.

Διότι οι ιδέες δεν έχουν όρια, σύνορα, περιορισμούς. Αυτές είναι που συνδέουν τους πολίτες, αυτές είναι που μας φέρνουν κοντά. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής.

Ας είναι το ξεκίνημα αυτό το ραντεβού μας με την ιστορία. Σε μία πολιτική μάχη που δεν περισσεύει κανείς.

Πάμε Μπροστά!

Πάμε Ξανά!»

    

randomness