Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συνάντηση των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης για την επαναλειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων

 
Πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σύσκεψη με τη παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων για τα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης . 
Κατά τη συνάντηση αυτή τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν ιδίως στην επιβαλλόμενη αναστολή όλων των προθεσμιών , στη διατήρηση της προφορικότητας στις ειδικές διαδικασίες , στην οίκοθεν και αζημίως (εκ του πινακίου) επαναφορά των ματαιωθεισών υποθέσεων κατά το χρόνο αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων και χωρίς κλήτευση.
Στην ανάγκη παράτασης όλων των προθεσμιών ουσιαστικών – δικονομικών και δικαστικών για κατάθεση προτάσεων στη νέα τακτική διαδικασία , αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι του νομικού κόσμου , καθώς και στην ανάγκη διαχωρισμού των πινακίων των ειδικών διαδικασιών (τουλάχιστον ανά 30 λεπτά), προς αποφυγή συγχρωτισμού και την  επίλυση του προβλήματος του συγχρωτισμού στις ένορκες βεβαιώσεις ενώπιον των Ειρηνοδικείων της Χώρας.
 

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων