Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συνεργασία Αστυνομίας και Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Αντιπροσωπία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας αποτελούμενη από τους: Αγγελική Μπαρτσιώκα, Πρόεδρο , Κική Παπαρούνα και Γωγώ Πέρρου , μέλη του Δ.Σ., συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Δ/ντή Φθιώτιδας Δημήτριο Φούρλα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αστυνομικοί  Βασίλειος Ριζάκος και Ιωάννης Νικοπολίδης καθώς και ο Α/Α Ευάγγελος Αλεξανδρής
Ο αστυνομικός διευθυντής με τους συνεργάτες του δεσμεύτηκαν  να συμβάλουν στον εντοπισμό των παραβατών της νομοθεσίας (δηλητηριάσεις, κακοποιήσεις)  και  στον έλεγχο των chip στα δεσποζόμενα ζώα περιορίζοντας έτσι τις εγκαταλείψεις .
Επίσης συμφώνησαν να ορίσουν ένα στέλεχος της ΕΛΑΣ στη διάθεση του Φιλοζωικού Συλλόγου προκειμένου να λύνονται άμεσα και αποτελεσματικότερα τα όποια προβλήματα προκύπτουν.
''Σήμερα ο κ. Φούρλας και η ΕΛΑΣ έδειξαν για άλλη μια φορά την διάθεσή τους να βοηθήσουν στον επαναπροσδιορισμό της σχέση μας με τα ζώα και στην αναγνώριση των δικαιώματά τους ,ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην υπεράσπιση τους και να λύσουμε ότι προβλήματα δημιουργούνται από την συμβίωσή μας.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον πολιτισμό της πόλης μας'' τονίζει σε ανακοινωσή της η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγελικά Μπαρτσιώκα .

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness