Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τα μηνύματα των βουλευτών Φθιώτιδας για τη νέα χρονιά

Τις ευχές τους να αποτελέσει το 2018, ένα έτος που θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα εδραιωθεί η αλληλεγγύη, η πρόοδος, η δημοκρατία και η κοινωνική δικαιοσύνη, τονίζουν στα μηνύματά τους ενόψει του ερχομού του νέου έτους οι βουλευτές Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης του ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σταϊκούρας της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναλυτικά τα μηνύματα των βουλευτών:

Γιάννης Σαρακιώτης: "Το 2018 να οδηγηθεί η πατρίδα μας προς το μέλλον" 

«Το 2017 υπήρξε η χρονιά των αλλαγών και της ελπίδας. Αποτέλεσε τη χρονιά της δημιουργίας ισχυρών θεμελίων, με σκοπό αυτή ακριβώς η ελπίδα να γίνει πράξη. Το 2018, νέοι ορίζοντες ανοίγουν και προσδοκία μας είναι, να οδηγηθεί η πατρίδα μας προς το μέλλον, που αξίζει στους ανθρώπους της. Ένα μέλλον δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών για όλους. Εύχομαι πρωτίστως υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Να είναι ευτυχές το νέο έτος!»

Χρήστος Σταϊκούρας: "Εύχομαι το 2018 να είναι έτος αλληλεγγύης, συνοχής και προόδου"

"Εύχομαι το 2018 να είναι για την κοινωνία μας έτος αλληλεγγύης, συνοχής και προόδου, και για την καθεμιά και τον καθένα από εμάς, έτος υγείας, δημιουργίας και προκοπής.

Έτος στο οποίο θα ευοδωθούν προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες.

Η χρονιά που φεύγει, ήταν μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας.

Η καθημερινότητα των πολιτών δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο, μέσα σε ένα περιβάλλον νέων οικονομικών επιβαρύνσεων, αλλά και γενικευμένης ρευστότητας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Ας είναι το 2018 ο χρόνος που θα επιλέξουμε το μοναδικό δρόμο που εγγυάται την ολόπλευρη ανάταξη της πατρίδας μας.

Το δρόμο της αλήθειας, της υπευθυνότητας, της συνέπειας, της αλληλεγγύης και της σκληρής δουλειάς.

Οι Έλληνες, με σχέδιο και συνοχή, με γνήσιο πατριωτισμό και αληθινό προοδευτισμό, θα επαναφέρουμε τη ρεαλιστική ελπίδα και την αξιοπρέπεια στη χώρα μας, κάνοντας, τη νέα χρονιά, ένα άλμα προς τα εμπρός.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!".