Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τα νέα προεδρεία στους Δήμους της Φθιώτιδας - Χωρίς τη συναίνεση των παρατάξεων της μειοψηφίας η εκλογή του προέδρου Γιώργου Κυροδήμου στο Δημοτικό συμβούλιο Λαμίας

Χωρίς την συναίνεση της μείζονος αντιπολίτευσης, η εκλογή νέου προέδρου στις δημαιρεσίες του Δήμου Λαμιέων. Η επανεκλογή του Γιώργου Κυροδήμου στη θέση του προέδρου αμφισβητήθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Θωμά Στάικο αλλά και από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Πάπουτσα.

Η αρνητική ψήφος των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας αιτιολογήθηκε με το επιχείρημα ότι ο Γιώργος Κυροδήμος τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν λειτούργησε ως πρόεδρος όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Σε αντίθεση με αυτό το σκεπτικό, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος τόνισε ότι η παράταξή του θα κινηθεί στη βάση των προγραμματικών της δεσμεύσεων για επιδίωξη της συναίνεσης και θα υπερψηφίσει την πρόταση της μείζονος μειοψηφίας για την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο κ. Καραΐσκος, αναφερόμενος στην επιλογή του να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου Γιώργου Κυροδήμου, έκανε λόγο για άρτια εκτέλεση των καθηκόντων του τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ ευχαρίστησε το απερχόμενο προεδρείο για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η υποψηφιότητα του Γιώργου Κυροδήμου συγκέντρωσε 20 ψήφους με δύο λευκά και επανεκλέχτηκε στη θέση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου. Για τη θέση του Αντιπροέδρου η Βίβιαν Αργύρη που προτάθηκε ως υποψήφια από τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη έλαβε 38 ψήφους, ενώ με 32 ψήφους νέα Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η Ευμορφία Ρουποτιά.


IMG_2135.jpg
 

“Πρόεδρος υπό αμφισβήτηση”


Η παράταξη του Νίκου Σταυρογιάννη «Πρόταση Ευθύνης» αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για εκλογή προέδρου, ενώ στην τοποθέτησή του ο πρώην Δήμαρχος, εξηγώντας την άρνηση ψήφου, τόνισε ότι ο κ. Κυροδήμος δεν λειτούργησε στο προηγούμενο διάστημα ως όφειλε σαν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά υπέρ της Δημοτικής του παράταξης, ενώ με την συμπεριφορά του «φίμωσε» και δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας. 

Άρνηση συμμετοχής στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, δήλωσε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας, υποστηρίζοντας ότι ο Γιώργος Κυροδήμος απέτυχε στην αποστολή του.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Πάπουτσας τόνισε ότι «η σημερινή διαδικασία είναι μια τυπική διαδικασία γιατί ουσιαστικά με την αντιμεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας έχουμε γυρίσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σκοτεινές εποχές. Υπάρχει τέτοια στρέβλωση στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου που ο Δήμαρχος αποφασίζει ποιός θα είναι πρόεδρος και όλοι οι άλλοι καλούμαστε να επικυρώσουμε αυτή την απόφαση».

Αιτιολογώντας μάλιστα την αρνητική του ψήφο στο πρόσωπο του προέδρου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας τόνισε ότι ο πρόεδρος Γιώργος Κυροδήμος «απέτυχε στην αποστολή του γιατί η θέση του προέδρου είναι να αγκαλιάζει όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να είναι αμερόληπτος απέναντι σε όλες τις παρατάξεις και αυτό δεν συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια».• Σε κείμενο που δημοσιοποίησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας μετά το τέλος της διαδικασίας επισημαίνει ότι «είναι από τις σπάνιες φορές στα χρονικά του Δήμου μας που ο προερχόμενος από την παράταξη του Δημάρχου υποψήφιος για την τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έτυχε της υποστήριξης και αποδοχής του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα εκλέχθηκε μόλις με 20 ψήφους, την στιγμή που η υποψήφια Αντιπρόεδρος του Προεδρείου έλαβε 28 ψήφους και η υποψήφια γραμματέας του Προεδρείου 31 ψήφους».

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον κ. Πάπουτσα «περίτρανα αποδεικνύει πρώτον, ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν ενώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και δεύτερον ότι ο Δήμαρχος, που τον πρότεινε ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για δεύτερη θητεία, έσφαλλε, αφού αδιαφόρησε πλήρως για τις φωνές της αντιπολίτευσης που το προηγούμενο χρονικό διάστημα τον είχαν καταγγείλει, για τις αντιδημοκρατικές του πρακτικές κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Ο Δήμαρχος, ουσιαστικά επιβράβευσε τον Πρόεδρο για τη στάση του αυτή και επομένως καθίσταται και ο ίδιος πολιτικά συνυπεύθυνος για την αντιδημοκρατική στάση του.
Ευελπιστώ, ότι ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα είναι από εδώ και στο εξής, Πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων και όχι μόνον των συμβούλων της παράταξης του κ. Δημάρχου και των δορυφόρων της».

“Λευκό” ψήφισε η παράταξη του Βασίλη Κυριακάκη “Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία” που καταγγέλλοντας την διαδικασία εκλογής προεδρείου και Επιτροπών, ενώ ο Βασίλης Κυριακάκης διατύπωσε τις ενστάσεις του και τις παρατηρήσεις του και για τον τρόπο λειτουργίας του προέδρου το προηγούμενο διάστημα. Από την διαδικασία της ψηφοφορίας απείχε η παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.


Οι επιλογές των παρατάξεων της μειοψηφίας


Τις επιλογές των παρατάξεων για τις θέσεις του προεδρείου και τη συγκρότηση των επιτροπών, δήλωσε ότι θα στηρίξει ο Αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Λαμία στο Κέντρο” Παναγιώτης Στασινός.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κυριακάκης επανέλαβε την βασική του διαφωνία με το νέο νόμο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «αφαιρεί, όπως είπε, τη δυνατότητα δημοκρατικής εκπροσώπησης όλων των παρατάξεων στις επιτροπές».

Κάλεσε μάλιστα όλους τους δημοτικούς συμβούλους να προβληματιστούν για το μέλλον της αυτοδιοίκησης και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων αν θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν τη βούληση των δημοτών ή θα εκτελούν άνωθεν εντολές.

• Αρνητική ψήφο στην εκ νέου υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΣ, έδωσε και η παράταξη του Θωμά Στάικου, σημειώνοντας με επιστολή της ότι η στάση αυτή υπαγορεύεται από την στάση που ο ίδιος ο Πρόεδρος τήρησε κατά την διάρκεια της έως τώρα θητείας του.

“Δυστυχώς, δεν σεβάστηκε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έλαβε από όλο το σώμα και συμπεριφέρθηκε σαν πρόεδρος της παράταξης του Δημάρχου και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Τέλος, όσον αφορά τις υπόλοιπες επιτροπές η παράταξη του Θωμά Στάικου απείχε από την ψηφοφορία καταγγέλλοντας “το νομοθετικό έκτρωμα του νόμου Θεοδωρικάκου που αποκλείει την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας με τις δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Η παράταξη “ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” θεωρεί απαράδεκτο να μην έχει προβλεφθεί εδώ και τόσο καιρό από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου όταν η κατάσταση είναι τόσο επιβαρυμένη υγειονομικά. Επίσης, είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό”, όπως σημειώνει στην σχετική επιστολή “να αποκλείεις από τις συνεδριάσεις και τις ψηφοφορίες, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, που είναι ασυμπτωματικοί ή νοσούν ελαφρά.

Ζούμε την παραδοξότητα στα 200 κρούσματα την ημέρα να κάνουμε συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης και τώρα με 50.000 κρούσματα, απαιτείται η φυσική παρουσία των δημοτικών συμβουλών, χωρίς να τους δίνεται άλλη δυνατότητα. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο”.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυροδήμος που επανεκλέχτηκε στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του για δεύτερη συνεχόμενη θητεία καθώς και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων για την τιμή που του έκανε να τον εκλέξει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να λειτουργεί με αμεροληψία, αντικειμενικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος Βίβιαν Αργύρη ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την τιμή να την εκλέξουν στη θέση του Αντιπροέδρου, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα υπερασπιστεί από τα νέα της καθήκοντα την ισοτιμία του λόγου όλων των δημοτικών συμβούλων.


Δήμος Λοκρών: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Μαρία Γιαννοπούλου


Σε συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών.

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών έγιναν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκλογής των τεσσάρων μελών που συμμετέχουν στην επταμελή Οικονομική Επιτροπή και στην επταμελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από κοινού με τον Δήμαρχο και δύο Αντιδημάρχους.

Η θητεία του νέου Προεδρείου και των Επιτροπών είναι ως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γιαννοπούλου, Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Γουρνάς και Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Ντέλιος.

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Ανεστάκος, Ιωάννης Μπονόβας, Νικόλαος Σωτήρχου, Νικόλαος Λιόλιος.

Τέλος, Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Καλλής, Παναγιώτης Καπουκίνης, Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος και Μαρία Δουμάνη.


Ο Γιάννης Σωσώνης νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Καμένων Βούρλων
Χωρίς εκπλήξεις οι δημαιρεσίες στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σωσώνης, Αντιπρόεδρος η Κουκούλη Γεωργία και Γραμματέας ο Μπατσογιάννης Νίκος. 

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντύπας Αντύπας, Καραμανώλης Θανάσης, Κριτσόβας Δημήτρης, Παπαγρηγοριου Νίκος, Γλυκός Γιάννης και ο Τρίγκας Βασίλης από την Αντιπολίτευση.

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σκεπαρνάκος Κώστας, Μπατσογιάννης Νίκος, Αντύπας Αντύπας, Πενταλιός Λεωνίδας, Δημόπουλος Γιάννης και ο Φλωράκης Θανάσης από την αντιπολίτευση.


Ο Αντώνης Πόρρος νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας
Την πρώτη του δια ζώσης συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας, προκειμένου να διεξαχθούν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Ομόφωνα εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Πόρρος, στον οποίο η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσιάμη, για την άψογη συνεργασία, η οποία οπως είπε η κ. Στιβακτή θα διατηρηθεί και στην συνέχεια, αφού παραμένει ως ενεργός και πάντα δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος.

Οι Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας, με διάθεση επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και άμβλυνσης των διαφορών προς όφελος των δημοτών.

Κατά τις Δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Πρόεδρος: Αντώνιος Πόρρος

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τριφύλλης

Γραμματέας: Αλτάνα Τζουβάρα

Για την Οικονομική Επιτροπή, όπου Προεδρεύει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, η οποία ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Θωμάς Κοντούνης και κα Πετρούλα Τσιρνόβα εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Τακτικά Μέλη: Χρήστος Βαΐτσος, Αθανάσιος Βαφειάς, Ιωάννης Λιανός, Παντελεήμων Μαγκλάρας

Αναπληρωματικά Μέλη: Κων/νος Παπακωνσταντίνου, Σωτήριος Κουτρομάνος, Γεώργιος Τσιρογιάννης

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου Προεδρεύει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, η οποία ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Χρήστος Βαΐτσος και κα Πετρούλα Τσιρνόβα εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Τακτικά Μέλη: Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου, Κων/νος Γκιώνης, Χρύσα Τσαπραΐλη, Κων/νος Μπαούρδος

Αναπληρωματικά Μέλη: Σεραφείμ Γκενεράλης, Σωτήριος Κουτρομάνος, Μάρκος Ράπτης


Ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης νέος πρόεδρος στο Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δομοκού


p2.jpg


Με αλλαγές στη σύνθεση του νέου προεδρείου, πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Δομοκού.

Νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Καλαμπαλίκης, Αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Ζώτος και Γραμματέας ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος. Για τη νέα δημοτική περίοδο 2022-2023 εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος: Ανδρέας Καλαμπαλίκης

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Ζώτος

Γραμματέας: Γρηγόριος Αποστολόπουλος

p1.jpg

Για την Οικονομική Επιτροπή, στην οποία κατά το νόμο Προεδρεύει ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο οποίος ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ.κ. Γεώργιος Λελεντζής και Λαϊνάς Ανδρέας, εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Δημήτριος Παληογεώργος, Αθανασία Αυγέρη, Δημήτριος Τζιαχρήστας, Αγγελική Αντωνοπούλου

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην οποία κατά το νόμο Προεδρεύει ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο οποίος ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού κ.κ. Νικόλαος Καλημέρης και Ιωάννης Σκαρμούτσος, εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γρηγόριος Αποστολόπουλος, Αθανάσιος Σδρους, Γεώργιος Πέτσας, Ιωάννης Φράγκος

Στην Οικονομική Επιτροπή τακτικά μέλη είναι ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Λιόλιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Λελεντζής, Ανδρέας Λαϊνάς, Δημήτριος Παληογεώργος, Αθανασία Αυγέρη, Δημήτριος Τζιαχρήστας και Αγγελική Αντωνοπούλου.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μέλη είναι οι Χαράλαμπος Λιόλιος, Νικόλαος Καλημέρης, Ιωάννης Σκαρμούτσος, Γρηγόριος Αποστολόπουλος, Αθανάσιος Σδρους, Γεώργιος Πέτσας και Ιωάννης Φράγκος.


Ο Χρήστος Τσελεπής επανεκλέχτηκε πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης


Με την επανεκλογή του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Τσελεπή στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Μακρακώμης.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Λιτοσελίτης και Γραμματέας ο Αντρέας Παπασάρας.

Στην Οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι Θεόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαευθυμίου Οδυσσέας, Αθανάσιος Καραγκούνης και Γιώργος Μπήτος μετά από κλήρωση, με τον Θυμιο Παπαευθυμίου, καθώς είχαν ισοψηφήσει.

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής θα συμμετέχουν οι Ανδρέας Παπασάρας και ο Κώστας Στεφανής.


Ομόφωνα η επανεκλογή του προέδρου Νίκου Χάδου στο Δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι Δημαιρεσίες και στο Δήμο Στυλίδας.

Εξελέγησαν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Νικόλαος Χάδος, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Γιαννέλος και Γραμματέας η Αλεξάνδρα Βεντούρη.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στήριξε ομόφωνα την επανεκλογή του προέδρου Νικόλαου Χάδου συμβάλλοντας σε μια προσπάθεια “για ομοψυχία και συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Στυλίδας” όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Με ομοφωνία εξελέγησαν και ο αντιπρόεδρος και η Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου.


Γιατί δεν έγιναν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Αγράφων


https://www.ilamia.gr/wp-content/uploads/2022/01/aleis.jpg


Δεν παραβρέθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγράφων για εκλογή προεδρείου και επιτροπών οι παρατάξεις με μειοψηφίας με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης κάνει λόγο για «αδιαφορία και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών» τονίζοντας ότι οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης «επιμένουν εμμονικά να εκβιάζουν πολιτικά και να προσπαθούν να μπλοκάρουν τη λειτουργία του Δήμου».

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness