Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θανάσης Κλειτσάκης : Στις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι ετοιμο το ΔΑΚ Λαμίας

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας σύμφωνα με τον υπεύθυνο αθλητικών θεμάτων του Δήμου Λαμιέων  Θανάση Κλειτσάκη.

 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου  ''ο εργολάβος ζήτησε παράταση 10-12 ημερών για την ολοκλήρωση του στεγάστρου ενώ τα υπόλοιπα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί ως την επόμενη εβδομάδα».

Αναφορικά με την καθυστέρηση του  έργου ο κ. Κλειτσάκης τόνισε  ότι ευθύνες αναλογούν και στην αντιπολίτευση η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ για το ΔΑΚ Λαμίας τα προηγούμενα 16 χρόνια.

«Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών. Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος».

                                                                   Αντιδράσεις απο τους Φιλάθλους 

Κοινή ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για την μη έγκαιρη παράδοση του ΔΑΚΛ, εξέδωσαν σήμερα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Λαμία Αθηνών και το Λαμία Άμπλιανη Κλαμπ.

Μάλιστα δε διστάζουν να χαρακτηρίσουν ως λόγια του αέρα τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής για έγκαιρη παράδοση του γηπέδου με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ < ΩΡΑ ΤΟΥ > ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ……

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΑΚ???

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ……. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ…..

ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….

Υ.Γ 1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Υ.Γ 2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…»