Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θετικοί στον κορονοιό και συγγενείς του 86χρονου στη Λαμία

Τρεις συγγενείς του 86χρονου, που ήρθε στη χώρα μας από τις ΗΠΑ και που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Λαμίας με κοροναϊό, βρέθηκαν θετικοί σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ήρθαν από τα εργαστήρια του Παστέρ.

Εκτός από τον 86χρονο θετικοί βρέθηκαν η σύζυγος του , η κόρη του και ο 30χρονος εγγονός του, που τον πήγε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τελευταίοι είχαν ταξιδέψει επίσης στην Αμερική, από την οποία επέστρεψαν πριν από ένα 10ημερο περίπου. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κρούσματα που είναι ασυμπτωματικά και τις προηγούμενες ημέρες είχαν αρκετές επαφές, όχι μόνο στη Λαμία, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα ο εγγονός μετά την επιστροφή του από την Αμερική, φέρεται να είχε επισκεφτεί στην Αταλάντη συγγενείς και φίλους αφού η καταγωγή του είναι από τη Λοκρίδα.

Προσωρινά τα τρία νέα κρούσματα φιλοξενούνται στο ειδικό κοντέινερ που υπάρχει έξω από τα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, αφού πρόσφατα είχε κλείσει η μονάδα για τον Covid 19 που είχε δημιουργηθεί στο πέτρινο κτίριο, πρώην Σανατόριο.

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...