Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θωμάς Στάικος και Βασίλης Καραμπάς στην πρώτη γραμμή για τις εκλογές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

 Δύο αυτοδιοικητικοί ο Θωμάς Στάικος και ο Βασίλης Καραμπάς θα σηκώσουν το βάρος των εκλογών του νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία  μετά την απόφαση της  Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και  Δεοντολογίας να ορίσει τους Νομαρχιακούς Εκπροσώπους σε κάθε περιφερειακή ενότητα , αναθέτοντας  την ευθύνη του συντονισμού της οργάνωσης και της διεξαγωγής των εκλογών που θα διεξαχθούν  5 και 12  Νοεμβρίου 2017.Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπρόσωπος ορίστηκε ο δικηγόρος και τέως Δήμαρχος Αυλώνας Δημήτρης Κατσούλης .

Τα ονόματα των εκπροσώπων  ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Π.Ε. Βοιωτίας: Γιώργος Μουλκιώτης, Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Κώστας Γκιζίμης, Εκπαιδευτικός, πρώην Δήμαρχος Ορχομενού. Αναπληρωτής, Υπεύθυνος για τον Εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή των Εκλογικών Κέντρων

 

Π.Ε. Εύβοιας: Γιώργος Μπαντούνας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας,

 

Π.Ε. Ευρυτανίας: Βασίλης Καραμπάς, Οικονομολόγος, Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, πρώην Δήμαρχος Καρπενησίου

 

Π.Ε. Φθιώτιδας: Θωμάς Στάϊκος, Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Υπεύθυνος για τον Εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή των Εκλογικών Κέντρων  ορίστηκε ο Φώτης ΠαπαευσταθίουΥπάλληλος Περιφέρειας.

 

Π.Ε. Φωκίδας: Απόστολος Καραχάλιος, Δικηγόρος, Πρώην Νομάρχης Φωκίδας.

Επίσης ορίζονται:

Π.Ε. Εύβοιας Υπεύθυνη υποστήριξης των Εφορευτικών Επιτροπών Βάσω Νταντάκου, Δικηγόρος

Π..Ε Φθιώτιδας 

 

 Ο Νομαρχιακός Εκπρόσωπος σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα και οι εκπρόσωποι των Υποψηφίων Προέδρων συγκροτούν την «Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης» (ΝΟΕ) η οποία έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, τον ορισμό των εφορευτικών επιτροπών και την επίλυση κάθε ζητήματος σχετικού με την οργάνωση των Εκλογικών Κέντρων.

Στο μεταξύ στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα εχουν ξεκινήσει ηδη τον προεκλογικό αγώνα συγκεντρώνοντας υπογραφές για τους υποψήφιους που θα στηρίξουν στις εκλογές του Νοεμβρίου . Οι υποψήφιοι θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 2.000 ευρώ και να μαζέψουν 1.000 υπογραφές από τουλάχιστον επτά περιφέρειες της χώρας.

Οι υπογραφές θα πρέπει να προσκομιστούν το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα πυκνώνουν οι συναντήσεις αυτοδιοικητικών στελεχών σε επίπεδο νομού , με πρώην βουλευτές  απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται υποστηρικτές συγκεκριμένων υποψηφίων και να κάνουν αγώνα για τη συγκέντρωση υπογραφών .