Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θύμιος Καραίσκος : Ηχηρό καμπανάκι δύο τελευταία κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά 14 και 16 ετών

Εντονα προβληματισμένος για τα  δύο τελευταία κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν  σε παιδιά 14 και 16 ετών στη Λαμία , εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , καλώντας ολους τους δημότες να τηρούν με αυστηρότητα ολα τα μέτρα που συστήνουν ο ΕΟΔΥ και η επιστημονική κοινότητα . ''Τα δύο τελευταία κρούσματα σε μαθητές είναι ένα δυνατό σήμα κινδύνου και ένα ηχηρό καμπανάκι'' δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος συστήνοντας  ταυτόχρονα  ψυχραιμία ,  νηφαλιότητα και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας για τη μη διασπορά του ιού.

Εχει αναλάβει ο ΕΟΔΥ να προχωρήσει στην ιχνηλάτηση και να κάνει ολες τις απαραίτητες ενέργειες για να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αποφασίσουμε ποιά αλλα μέτρα πρέπει να ληφθούν  , σημείωσε ο Δήμαρχος Λαμίας .

Ο κ. Καραίσκος δεν εκρυψε και την ανησυχία  για την εναρξη της νέας σχολικής χρονιάς . ''Σαν Δήμος , είπε , είμαστε ετοιμοι και σε επίπεδο απολυμάνσεων και σε επίπεδο καθαρισμού , αλλά και απο την πλευρά προμήθειας των σχολείων με μάσκες αφου πέρα απο το υλικό που θα ερθει απο την κεντρική διοίκηση , σαν Δήμος εχουμε μεριμνήσει ωστε οι μαθητές , οι δάσκαλοι και οι γονείς με την εναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να είναι προστατευμένοι .  Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , τόνισε ο κ. Καραίσκος , πολύ περισσότερο απο τη στιγμή που τα  νέα κρούσματα αφορούν νεαρές ηλικίες και αυτό σημαίνει οτι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να νοσήσουν παιδιά και να υπάρξει διασπορά του ιού με κίνδυνο στην αγορά και τη δημόσια υγεία .

Απο σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων ξεκίνησε εναν κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους δημότες των πρώην Καλλικρατικών Δήμων , αρχής γενομένης απο το Μοσχοχώρι .

''Ο Δήμος εχει αποστολή να υπηρετήσει τους δημότες και για να γίνει αυτό ο Δημαρχος πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δημότες. Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να ερθουν στην εδρα του Δήμου στη Λαμία και είμαστε υποχρεωμένοι να προσεγγίσουμε εμείς τους δημότες και αυτός είναι ο σκοπός των επισκέψεων και συναντήσεων που ξεκκίνησε ο Δήμος . Η αρχή γίνεται απο το Δημαρχείο στο Μοσχοχώρι του πρώην Δήμου Γοργοποτάμου . Ηρθαμε να ακούσουμε τα προβλήματα των δημοτών . Εχουμε διακηρύξει οτι σκοπός μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη . Ο Δήμος Λαμιέων δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης , δεν είναι μόνο η Λαμία , είναι και τα χωριά του . Ξεκινάμε αυτον τον κύκλο επαφών συγκροτημένα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες απο το Δήμο Γοργοποτάμου και θα συνεχίσουμε με τους πρώην Δήμους Υπάτης και  Λιανοκλαδίου.''  

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness