Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θύμιος Καραίσκος : Προγραμματίζουμε εργα εμβληματικά για το Δήμο Λαμιέων

Το "Δίκτυο Θερμοπυλών", η δημιουργία δικτύου διαδρομών (μονοπατιών), η σύνδεση του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, το μνημείο του Λεωνίδα, ο λόφος Κολωνού, η ανάδειξη του τείχους Φωκέων, το αναψυκτήριο ΤΑΠΑ, αλλά και η πλήρης απόδοση του Κάστρου της Λαμίας στη χρήση των πολιτών, με τη δημιουργία και επαναλειτουργία αναψυκτηρίου, ηταν  θέματα που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Δήμαρχος  Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος και η  υπουργός Πολιτισμού  Λίνα Μενδώνη.

''Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί στο πρόσωπο της υπουργού, αντικρίσαμε έναν πραγματικό σύμμαχο που δεν χρειάζεται να πείσουμε για όλα αυτά που αποτελούν ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του τόπου μας '' δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων .

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 2.500 χρόνων από την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών, ο κ. Καραίσκος επισημαίνει οτι εκτός από επετειακές εκδηλώσεις καταρτίζουμε και προγραμματίζουμε έργα τέτοια, που θα αφήσουν μόνιμα το αποτύπωμα τους στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος , αναφέρθηκε και στο θέμα του Τουριστικού Περιπτέρου του Αγίου Λουκά , τονίζοντας οτι δέσμευση προσωπική του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής είναι ο γιος Λουκάς οχι μόνο να επαναλειτουργήσει αλλά να αποκτήσει ο εμβληματικός αυτός χώρος και την παλιά του αίγλη . Υποσχέθηκε μάλιστα οτι σύντομα θα είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει και σχετικές ανακοινώσεις . Σύμφωνα με τον Δήμαρχο αυτή την περίοδο γίνονται ενέργειες και για την αναβάθμιση του Καινοτομικού Μουσείου Θερμοπυλών μέσα απο μια μελέτη που ετοιμάζεται απο τις υπηρεσίες του Δήμου . 

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...