Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τη χρηματοδότηση της προσθήκης δύο αιθουσών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης

 Πρωτοχρονιάτικο μποναμά για τις τοπικές κοινότητες του Γοργοποτάμου επεφύλασσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης . Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο στο Μοσχοχώρι,  παρουσία ολων των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Γοργοποτάμου του Καλλικρατικού Δήμου Λαμιέων , ο Δήμαρχος ανακοίνωσε  δύο πολύ σημαντικά εργα για την ευρύτερη περιοχή . Το πρώτο εργο αφορά  την προσθήκη δύο αιθουσών εργαστηρίων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου . Οπως τόνισε ο Δήμαρχος εχει ηδη κατατεθεί η  αίτηση για τη χρηματοδότηση του εργου  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» .  Το έργο συνολικής δημόσιας δαπάνης 228.000 ευρώ, θα καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου.

       Σε δηλώσεις του  ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, αναφέρθηκε ακόμα στο έργο επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης που εκτελεί η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας στο Μοσχοχώρι, μήκους μεγαλύτερου των 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 607.000 ευρώ, που έχει ενταχθεί στο εγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα της Επιχείρησης για το 2018.

      Υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί το δίκτυο μεταφοράς λυμάτων από το Μοσχοχώρι προς τον κεντρικό αγωγό και στη συνέχεια στο Βιολογικό Καθαρισμό της Λαμίας και μέρους του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ενώ οπως αναφέρθηκε στη σημερινή εκδήλωση ,  με μελλοντικές παρεμβάσεις η ΔΕΥΑΛ θα καλύψει όλες τις ανάγκες των κοινοτήτων  Μοσχοχωρίου και  Κόμματος.  Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ρούλιας , Βίβιαν Αργύρη και Γιώργος Ζαγγανάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας , οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και κάτοικοι της περιοχής .

Φωτογραφίες