Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Την επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς με έδρα την Λαμία ζήτησε ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Την επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς  με ’έδρα την Λαμία ζητά από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια  ο Βουλευτής Φθιώτιδας  της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Στην επιστολή του αναφέρει : 

   «Κύριε Υπουργέ,

   Με την κατάργηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την υπαγωγή της στην 5″ Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, παρατηρούνται προβλήματα αναποτελεσματικότητας αφού η Χαλκίδα ή η Κάρυστος ή η Άμφισσα ή το Καρπενήσι, πρέπει να αναφέρονται στη Λάρισα και όχι στη Λαμία που αποτελεί το κεντροβαρικό γεωγραφικό σημείο της Περιφέρειας Στερεάς.

   Η επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία είναι κατά γενική ομολογία μονόδρομος για να σταματήσει η δυσλειτουργία, ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων, του κόστους λειτουργίας και της αναποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματος υγείας στην περιφέρειά μας.

  Ερωτώ, αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στην επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αν ΝΑΙ, πότε την προσδιορίζετε χρονικά….’»

 

   

randomness