Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Τολμηρά και εμπροσθοβαρή μέτρα τώρα για τις επιχειρήσεις της Φθιώτιδας ζητούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Σε ευρεία τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Φθιώτιδας, συμμετείχε σήμερα ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις τωρινές συνέπειες καθώς και τις αυριανές προκλήσεις της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στη Φθιώτιδα εξαιτίας της πανδημίας. Στη συζήτηση από πλευράς του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετείχαν κορυφαία στελέχη, όπως ο πρώην Υπουργός, σημερινός Βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Νίκος Παππάς, ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Γιώργος Τσίπρας, το Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Νίκος Σκορίνης, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Θ. Τσούπος, ενώ σε τοπικό επίπεδο υπήρξε επίσης συμμετοχή από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Φθιώτιδα, κ. Βαγ. Σακελλάρη, τους πρώην Βουλευτές, Δημ. Βέττα, Απ. Καραναστάση καθώς και τους Δημ Τσιπούρα και Μ. Μωρίκη.

Από την πλευρά των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της περιοχής, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αρβανίτης, ο Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Καραγεώργος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Χρήστος Σανίδας, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Φθιώτιδας, Ελευθέριος Μπράζας, το Μέλος του Δ.Σ, Νίκος Τσιακτάνης,ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς, Δημήτριος Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος, Αποστόλης Γκούβας.

Κατά τη συζήτηση, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων εξέφρασαν την αγωνία τους για την αυριανή ημέρα λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, μετά και την δρομολογούμενη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Και αυτό γιατί οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις της περιόδου του “lockdown” πιθανώς να μην επιτρέψουν την επάνοδο σε βιώσιμα επίπεδα λειτουργίας.

Ειδικότερα, για την επιβίωση των επιχειρήσεων τους πρότειναν μεταξύ άλλων:

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...
randomness