Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τον Δήμο Μακρακώμης επισκέφτηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης επισκέφτηκε  ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Στερεάς  -Θεσσαλίας Φώτης Σερέτης μαζί με το Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή . .

Ο κ. Σερέτης είχε  μία  συνολική ενημέρωση   για τα   προβλήματα του Κέντρου  Υγείας   και  των Περιφερειακών  Ιατρείων του Δήμου .

Στην συζήτηση  που έγινε  δεσμεύτηκε για προμήθεια ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου και την  ενίσχυση  σε Ιατρικό προσωπικό του Κέντρου υγείας Μακρακώμης   με την προκήρυξη τριών θέσεων μονίμων ιατρών και με την προσθήκη ενός ακόμη πληρώματος ασθενοφόρου  


Η παρουσία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Δήμο Μακρακώμης  επισφραγίστηκε με την ανάληψη υπηρεσίας δύο ατόμων νοσηλευτικού προσωπικού ΤΕ και αναμένεται ένα άτομο επιπλέον.
Ο κ. Σερέτης δεσμεύτηκε ότι προσεχώς όλα τα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Μακρακώμης  θα εφοδιαστούν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Επίσης οπως εγινε γνωστό έχει αποστείλει προς έγκριση προκήρυξη 3 θέσεων Μόνιμου Προσωπικού ΕΣΥ που αφορούν 2 θέσεις Γενικής Ιατρικής και 1 θέση Παιδιάτρου.
Επίσης το Κέντρο Υγείας θα ενισχυθεί άμεσα με ένα άτομο ακόμη πλήρωμα ασθενοφόρου.
Δημοσιογραγικές πληροφορίες αναφέρουν οτι η επόμενη επίσκεψη του κ. Σερέτη στο Δήμο Μακρακώμης θα συνοδευτεί με την ανακοίνωση της υπογραφής σύμβασης ενός σπουδαίου έργου που θα αφορά το Κέντρο Υγείας.

   

randomness