Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βέλη Καραίσκου κατα Μηταράκη : ''Σχεδίαζε κρυφά χωρίς να ενημερώσει την Αυτοδιοίκηση ''

Για κρυφή ατζέντα κατηγορεί τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη , ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος στο ζήτημα της δημιουργίας νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο hot spot των Θερμοπυλών .

Απαντώντας στη δήλωση του υπουργού οτι διατηρούσε για το θέμα του μεταναστευτικού συστηματική επικοινωνία τόσο με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό όσο και με τον δήμαρχο Λαμιέων , ο κ. Καραίσκος με ανακοινωσή του εγκαλεί τον υπουργό οτι ''σχεδίαζε κρυφά χωρίς να ενημερώσει την Αυτοδιοίκηση ''. 

Η ανακοίνωση -απάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραίσκου : 

«Σε σχέση με τις διαρροές του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε:

 «……Δεν θα  παρακολουθήσουμε τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου στα επικοινωνιακά του τερτίπια.

Έχουμε δώσει προ πολλού εξετάσεις τόσο για την υπεύθυνη στάση μας απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όσο και για την ευαισθησία μας και δεν του επιτρέπουμε την οποιοιδήποτε αιχμή.  

Τίποτε δεν μπορεί να αναπληρώσει το γεγονός ότι σχεδίαζε στα κρυφά και χωρίς ποτέ να ενημερώσει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αποτυπωθεί από την πρώτη στιγμή γραπτά και έχουν κατατεθεί.

Οι θέσεις μας είναι συγκεκριμένες και κρυστάλλινες.

Έχουν τεθεί σε όλους τους τόνους και με κάθε τρόπο, αλλά κυρίως στο φως της μέρας και μπορούν να αποδειχθούν με αδιάσειστα στοιχεία, ανά πάσα στιγμή.

Οι Θερμοπύλες για μας είναι περισσότερο σημαντικές από οτιδήποτε και όφειλε να το έχει σεβαστεί.

Δυστυχώς πήγε να αιφνιδιάσει και απέτυχε.

 Η αλήθεια θα λάμψει.

Είμαστε εδώ και περιμένουμε να ανακαλέσει άμεσα την λαθεμένη και ανεφάρμοστη απόφασή του……»

   

randomness