Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης

Tους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα τη σχολική χρονιά 2015-16 βράβευσε ο  Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης.

Την έναρξη και παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο Πρόεδρος, Θανάσης Ζεκεντές, και η Ταμίας του Συλλόγου, Κατερίνα Θωμαΐδη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τμήματα της σχολής χορού Baila Amor, της Γιούλης Κάμπα, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες και λάτιν χορευτικές δημιουργίες.

Συνολικά απονεμήθηκαν 72 βραβεία στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2015-16: 30 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, 17 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 14 στη Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου και 11 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στη μνήμη του ιατρού και βουλευτή Λεωνίδα Βελόπουλου στην Ελένη Αθανασίου για την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή Κρήτης και του Κωνσταντίνου Βέλλου στους πρωτεύσαντες μαθητές κάθε σχολείου μέσης εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και Δημήτρης Βέττας, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ηλίας Κολομτσάς, , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Γιάννης Χριστοφόρου και Βασίλης Κυριαζής, ο Πρόεδρος του Ωδείου Αταλάντης Ανδρέας Ζαΐμης, ο Τοπικός Σύμβουλος Αταλάντης Γιώργος Καρατράντος, η Προϊσταμένη της Αιάντειου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αταλάντης Μαίρη Ζεκεντέ Καρέντζου, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αταλάντης, γονείς και μαθητές.

 

Φωτογραφίες