Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βραβεύτηκε ο Δήμος Λοκρών για τη διαχείριση αποβλήτων και τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Ακόμη μια επιτυχία για τον Δήμο Λοκρών καθώς βραβεύθηκε στα BestCityAwards 2017 , όπου διακρίθηκε μεταξύ εκατοντάδων Ο.Τ.Α. και καινοτόμων επιχειρήσεων και του απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο για την Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, την  Διακίνηση και  μεταφορά αποβλήτων  καθώς και για το έργο των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) , που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λοκρών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών με την ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής αυτής διάκρισης δήλωσε ότι « Τέτοιες διακρίσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής» και τόνισε ότι «συνεχίζουμε το έργο μας με μόνιμο γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών».

Η Τελετή Απονομής των BestCityAwards πραγματοποιήθηκε  στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών,  αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.

Εβδομήντα Δήμοι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και έντεκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το βραβείο τους , ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής, με Πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.