Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

“Ξαναχτύπησαν” οι απατεώνες με τα ….δήθεν τροχαία

Νέα απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης στη Λαμία από επιτήδειους που προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα επικαλούμενοι τροχαία «μαϊμού».

Συγκεκριμένα άντρας τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος το γιατρό και προφασίστηκε ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ζήτησε μάλιστα για την πληρωμή ιατρικών υπηρεσιών το ποσό των 25.000 ευρώ ενώ στην άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακουγόταν μια γυναίκα που έκλαιγε. Όταν η ηλικιωμένη ζήτησε να μιλήσει με την κόρη της, ο υποτιθέμενος γιατρός απάντησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι χτυπημένη στο πρόσωπο.

Η συνομιλία συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με το «γιατρό» να επιμένει να του δοθούν τα χρήματα και στην απάντηση της ηλικιωμένης ότι δεν έχει το ποσό αυτό, να ζητά κοσμήματα ή οτιδήποτε πολύτιμο έχει. Στις επίμονες ερωτήσεις της ηλικιωμένης να της δοθούν περισσότερα στοιχεία, ο «γιατρός» κατάλαβε ότι δεν είχε πείσει και έκλεισε το τηλέφωνο.

Χάρη στην ετοιμότητα και την ψυχραιμία της η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έπεσε στην παγίδα των απατεώνων, τα τηλεφωνήματα όμως με τα δήθεν τροχαία συνεχίζονται καραδοκώντας τα ανυποψίαστα θύματά τους.

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness