Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Μειώνονται σταθερά οι ασθενείς που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας

 

Ανακούφιση για τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία, προβληματισμός και ανησυχία για την Εύβοια.   Στο κόκκινο εξακολουθεί να βρίσκεται η Βοιωτία με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει παράταση του τοπικού lockdown μέχρι 1η Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η επιδημιολογική εικόνα της πανδημίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως παρουσιάζεται μέσα από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ και όλων των υγειονομικών αρχών που δίνουν καθημερινά αγώνα μέσα και έξω από τα Νοσοκομεία της Στερεάς για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο Περιφερειακό συμβούλιο απο τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Τοουλιά, το τελευταίο δεκαήμερο έχουν εντοπιστεί 277 ενεργά κρούσματα, εκ των οποίων τα 164 εμφανίστηκαν στην Εύβοια, 84 στη Βοιωτία, 28 στη Φθιώτιδα, 1 στη Φωκίδα και κανένα στην Ευρυτανία.
Όλα τα στοιχεία που αφορούν τον αριθμό των κρουσμάτων, τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ-covid, μονάδες ήπιας νοσηλείας αλλά και τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που γίνονται απο τις μονάδες του ΕΟΔΥ στους Δήμους της Στερεάς, δείχνουν μια αποκλιμάκωση της πανδημίας σε περιφερειακό επίπεδο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου.