Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άδεια στον Αγιούμπ για να δοκιμαστεί στη Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Γιασίν Αγιούμπ αποτελεί εδώ κι ενάμισι χρόνο ένα απ' τα βασικά «αγκάθια» στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, υπό την έννοια πως δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό απ' τους προπονητές του «τριφυλλιού», αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αποχωρήσει λόγω του υψηλού συμβολαίου του με την ομάδα (430.000 ευρώ το χρόνο).

Εν τέλει φαίνεται ορατό το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση με τον Μαροκινό μέσο, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα (Σάββατο 25/6) στην Ολλανδία -με άδεια από τον Παναθηναϊκό- προκειμένου να δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες από τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται από πέρσι ο Δημήτρης Σιόβας (πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια) ξεκινάει αύριο (26/6) την καλοκαιρινή προετοιμασία της και ο προπονητής της Σιόρς Ούλτε θα "τσεκάρει" τον Αγιούμπ τις επόμενες 7-10 μέρες στις προπονήσεις της ολλανδικής ομάδας και θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Αν ο 27χρονος μέσος ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Φορτούνα, ο Παναθηναϊκός θα συναινέσει για να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, ενώ είναι ανοικτό να δοθεί κι ένα μικρό ποσό απ' τους "πράσινους" για να καλυφθεί ένα μέρος απ' το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ