Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποχαιρέτησε τον Νίκο Κωστένογλου η Κυπριακή Ομοσπονδία

Η αναμενόμενη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/6), με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώνει πως δεν θα παραμείνει στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών ο Έλληνας τεχνικός.

Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ήδη, η ΚΟΠ έχει βρει τον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα, στο συμβόλαιο με τον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης θα υπάρχει ρήτρα που θα επιτρέπει στην πλευρά του προπονητή να το «σπάσει» εφόσον έχει στα χέρια του άλλη πρόταση. 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποχαιρέτησε τον Νίκο Κωστένογλου με τα εξής λόγια: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κωστένογλου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κωστένογλου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα, από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness