Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κουρμπέλης: «Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία»

Αν και... αδειούχος (λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας), ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε κανονικά το «παρών» στην αποψινή επίσημη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, αλλά και του νέου κεντρικού χορηγού του, της εταιρίας Stoiximan, που θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας την επόμενη τριετία.

Ο «κάπτεν» του «τριφυλλιού» μίλησε μετά την εκδήλωση για τις νέες φανέλες, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν που ξεκινάει για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

«Είναι πολύ ωραίες οι νέες φανέλες και εύχομαι να μας φέρουν και τύχη και να κάνουμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στη νέα σεζόν» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι η βασική φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει πάνω της τα ονόματα όλων των μεγάλων άσων του παρελθόντος:

«Είναι πολύ όμορφο γιατί βάζω τον εαυτό μου κι εγώ σε αυτή τη θέση και θα μου άρεσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και να βλέπουμε τα ονόματα μας στις φανέλες. Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση. Θα ευχηθώ για τη νέα χρονιά να έχουμε όλοι υγεία γιατί είναι το παν.

Κατά δεύτερον κλείσαμε την χρόνια με ωραίο τρόπο και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο και καλύτερο τη φετινή σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η περσινή χρόνια ήταν δύσκολη για μένα.

Τώρα θέλει δουλειά, αφού μας το επιτρέπει και το σώμα μας. Το κεφάλι κάτω και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όταν κλείνεις τη χρόνια με κατάκτηση ενός τροπαίου σίγουρα ξεκινάς τη νέα με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία».

Απ’ την πλευρά του ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πρόσθεσε: «Αρχικά θα έλεγα ότι είναι μια παρά πολύ ωραία φανέλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και να ξεκινήσουμε παρά πολύ καλά τη σεζόν».
 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ