Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λουκάκου: «Εμπάργκο» από τους φανατικούς της Ίντερ

Οιφανατικοί (ultras) της Ιντερ -από την Curva Nord- δεν πρόκειται να υποδεχθούν... αποθεώνοντας τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος είναι λίγα βήματα πριν από την επιστροφή του στο Μιλάνο για τους «νερατζούρι», αφού όπως δηλώνουν αισθάνονται «προδομένοι» για την φυγή του στη Τσέλσι στις 21 Αυγούστου.

 «Τον υποστηρίξαμε και τον αντιμετωπίσαμε σαν βασιλιά, τώρα είναι ένας σαν πολλούς άλλους», ανέφεραν σήμερα σε σχετική τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ, δείχνοντας για άλλη μια φορά ενοχλημένοι, μετά τον αποχαιρετισμό του περασμένου καλοκαιριού.

 «Δεν θα επευφημήσουμε εναντίον του παίκτη και της ομάδας, αλλά είχαμε σημειώσει την προδοσία και αυτό παραμένει. Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι», αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους. 

 Ήδη τον Δεκέμβριο, μετά τις πρώτες δηλώσεις «μετανοίας» από τον Βέλγο διεθνή, η Curva είχε απαντήσει με ένα εύγλωττο πανό: «Δεν έχει σημασία ποιος τρέχει με τη βροχή, μετράει ποιος μένει στην καταιγίδα. Γεια σου Ρομέλου».
 
 «Εφόσον η επιστροφή του Λουκάκου στην Ίντερ είναι πολύ πιθανή, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε» συνεχίζει το σημείωμα που δημοσιεύτηκε στα social media. 
 «Κανείς δεν πρέπει να πάει να τον υποδεχτεί με κασκόλ ή πανό της Curva Nord. Θα πρέπει αυτό να το κερδίσει στο γήπεδο με ταπεινότητα και ιδρώτα. Καλούμε όλους τους οπαδούς της Ίντερ σε κάθε περίπτωση να μην πέσουν στην αντίθετη παγίδα, αυτή του να τρέξουμε αμέσως για να τον αποδοκιμάσουμε. Δεν θα αποδοκιμάσουμε ποτέ τον Λουκάκου εάν φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ.»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness