Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μένει στην τεχνική ηγεσία του Προμηθέα έως το 2023 ο Γιατράς

Ο Μάκης Γιατράς επέστρεψε μεσούσης της σεζόν στον Προμηθέα και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, οδήγησε τους Αχαιούς στην κατάληψη της 3ης θέσης της Basket League και σήμερα, Δευτέρα (27/6) υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2023. Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο του Προμηθέα στην Basket League, οδηγώντας την ομάδα της Πάτρας στην κατάκτηση του Super Cup, καθώς και σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, την οποία η διοίκηση απέδειξε ζητώντας του την παραμονή.    

Στη σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρεται: 

«Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου μας και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο κόουτς Γιατράς επέστρεψε στον πάγκο του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2022, με την ομάδα μας να κατακτά στο τέλος της σεζόν την 3η θέση της Basket League.

Στο παρελθόν, ο Αχαιός προπονητής έχει οδηγήσει τον Σύλλογο στην κατάκτηση ενός Super Cup (2020), στους τελικούς του πρωταθλήματος (2018-19), καθώς και σε δύο τελικούς κυπέλλου (2020, 2021).

Ευχόμαστε στον Μάκη Γιατρά να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες και να οδηγήσει τον Προμηθέα σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness