Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (22/11)

Δεν άλλαξε μόνο ώρα η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που διεξάγεται τη Δευτέρα (22/11) στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αφού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου (20/11), το ματς των "κυανόλευκων" με το "Τριφύλλι" θα έχει και αλλαγή έδρας! 

Έτσι, εκτός της νέας ώρας που από τις 19:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος ο αγώνας, θα διεξαχθεί στις 18:00, τελικά δεν θα γίνει ούτε στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" της φθιωτικής πρωτεύουσας, αλλά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Ο λόγος είναι οι εργασίες βελτίωσης που διεξήχθησαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League, μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», δεν έδωσε το "πράσινο" φως για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ».

 
 

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness