Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η απουσία του από τη Βουλή προβληματίζει τον Ανδρουλάκη – Αρχίζουν να συζητούνται αλλαγές

Τα τελευταία κρούσματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με κορυφαίο το γεγονός ότι για την τοποθέτηση Συρίγου για το Πολυτεχνείο αναγκάστηκε να κάνει το βράδυ δήλωση ο Γραμματέας του Κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, «αδειάζοντας» την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Νάντια Γιαννακοπούλου, δείχνουν ότι στη Βουλή αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα για τον Νίκο Ανδρουλάκη.
 
Πρόβλημα που γίνεται μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην κάνει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, γεγονός που σημαίνει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μείνει εκτός Βουλής έως τουλάχιστον την άνοιξη, γεγονός που αποτελεί ασφαλώς χάντικαπ για τη Χαριλάου Τρικούπη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο μυαλό στενών συνεργατών του προέδρου αρχίζει να υπάρχει η σκέψη για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ΚΟ και τη δομή, πιθανόν και σε ηγετικά πρόσωπα (όχι στον Μ. Κατρίνη), αλλά και πάλι τα αποτελέσματα θα είναι πενιχρά.
 
Η απουσία Ανδρουλάκη από το Κοινοβούλιο ενδέχεται να αποτελέσει στην πορεία ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ στην πορεία προς τις εκλογές!
 
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness