Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νεαρή μητέρα μετά την περιπέτειά της: Δεν πίστευα το εμβόλιο – Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις…

Tα  νούμερα της πανδημίας τρομάζουν, ωστόσο μέσα σε όλα έχουμε μία θετική εξέλιξη. Η υγεία της 26χρονης που υπεβλήθη εσπευσμένα σε επείγουσα καισαρική βελτιώθηκε και τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο είναι καλά. Η νεαρή γυναίκα μίλησε στον ΣΚΑΪ για την περιπέτειά της.

Έδωσε μάχη και τα κατάφερε… 26χρονη έγκυος -θετική στον κορωνοϊό που δεν ήθελε να εμβολιαστεί- πάλεψε για να φέρει στον κόσμο το παιδί της και μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που έζησε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για εμβολιασμό.

Η υγεία της 26χρονης που υπεβλήθη εσπευσμένα σε επείγουσα καισαρική βελτιώθηκε και τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο είναι καλά.

«Eίμαι με οξυγόνο. Πολύ δύσκολα, γιατί νόσησα από το Σάββατο 6 του μηνός, με πυρετό μέχρι και την ένατη μέρα. Ξημερώματα έφυγα στο νοσοκομείο της Δράμας. Το μωρό μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα. Γεννήθηκε εννέα μηνών ακριβώς. Το θέμα ήμουν εγώ. Με ζόριζε ήταν μεγάλο μωρό».

Δημοσιογράφος: Σε χτυπούσε στους πνεύμονες;

Μητέρα: E ναι. Κουνιόταν.

Δημοσιογράφος: Kαι δεν μπορούσες να αναπνεύσεις…

Μητέρα: Όχι. Είχα και βάρος.

Η 26χρονη δεν είχε εμβολιαστεί. Δεν πίστευε στο εμβόλιο. Τώρα όμως, στέλνει το δικό της μήνυμα…

Δημοσιογράφος: Θα κάνεις εμβόλιο τώρα μετά από αυτήν την περιπέτεια;

Μητέρα: E, ναι! Απλά δεν το πίστευα το εμβόλιο.

Δημοσιογράφος: Τώρα όμως;

Μητέρα: Τώρα αφού το νόσησα, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις.

Δημοσιογράφος: Τι έχεις να πεις στον κόσμο, που σε ακούει;

Μητέρα: Έχω να πω όλοι εμβόλιο… Μπρος!

«Είναι καλά και σταθερή, όπως και το παιδάκι. Το άσχημο είναι, ότι μάς έρχονται πολλά  βαριά περιστατικά το τελευταίο διάστημα τα οποία  πρέπει με καισαρική να βγουν γρήγορα τα παιδιά για να μπορέσει να αναπνεύσει η μητέρα» σχολίασε ο διευθυντής Γ’ Μαιευτικής στο Ιπποκράτειο Θες/νίκης Απόστολος Αθανασιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, επιστήμονες απευθύνουν για ακόμη μία φορά έκκληση, και ιδιαίτερα σε έγκυες να εμπιστευτούν την επιστήμη και να εμβολιαστούν.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness