Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΣΥΡΙΖΑ: Μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ

«Ο κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Κοροϊδία Μητσοτάκη, Στάσση, μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ».

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Οικονόμου, μετά την αρχική αποκάλυψη για το μπόνους στα golden boys της ΔΕΗ 16 εκατ. ευρώ, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών «δώρο» «έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δεν θα υλοποιηθεί». Όμως, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Στάσσης την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της ΔΕΗ έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις τσέπες των 'γαλάζιων παιδιών' να ξεπερνά πλέον τα 7 εκατ. ευρώ».

Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του και όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους». «Περιμένουμε την απάντηση του κ. Οικονόμου», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness