Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τα μυστήρια του ανασχηματισμού και τα παράπονα του Πρωτόπαπα στο ΠΑΣΟΚ

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν πως ο ανασχηματισμός «ψήνεται» όσο περνάνε οι ώρες.
 
Βέβαια όλα θα πάρουν το δρόμο τους μόλις επιστρέψει στην Αθήνα από το Νταβός ο πρόεδρος Κυριάκος. Δηλαδή το βράδυ της Τετάρτης.
 
Πάντως οι υπουργοί κάθονται σε ανάμενα κάρβουνα και το γόρδιο δεσμό μπορεί να τον λύσει ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Παρασκευής με την τοποθέτηση που θα κάνει.
 
Άλλωστε στο τελευταίο υπουργικό είχε στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
 
Όσοι υπουργοί αισθάνονται κουρασμένοι ή τρέχουν περισσότερο για την επανεκλογή τους παρά ρίχνουν βάρος στα καθήκοντα τους θα μπορούσαν να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό για να τους απαλλάξει από τα καθήκοντα τους.
 
Πρωτόπαπας
 
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας και εκ των βασικών στελεχών της Φώφης Γεννηματά το φυσάει και δεν το κρυώνει.
 
Εκλέχτηκε στις τελευταίες θέσεις στην Κεντρική Επιτροπή, μόλις 20ος.
 
Όπως καταλαβαίνετε τα έχει βάλει με τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και κυρίως με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο.
 
Χαμηλά όμως βγήκε και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος που εκπροσωπεί τη διεύρυνση που επιδιώκει η Χαριλάου Τρικούπη.
 
Μόλις 210ος και λόγω της ποσόστωσης θα μπορούσε να μείνει και εκτός. 
 
Εκπλήξεις 
 
Στον αντίποδα ο παπανδρεϊκούς Μιχάλης Καρχιμάκης εκλέχτηκε στην δεκάδα ( 7μος ) ενώ την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης που βγήκε 2ος.
 
Στηρίχθηκε από τους παπανδρεϊκούς ενώ έσπασε τις περισσότερες γραμμές.
 
Γκρίνια  
 
Μεγάλη γκρίνια στην τοπική ΝΔ στον Έβρο με την τοποθέτηση υποδιοικήτριας σε νοσοκομείο του νόμου που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει καλές σχέσεις με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό επί ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.
 
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...