Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού στον Αρχαιολογικό Χώρο του Κύνου του Δήμου Λοκρών

 Τον Αρχαιολογικό Χώρο του Κύνου στην Κοινότητα Λιβανατών του Δήμου Λοκρών επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  Φάνης Σπανός . Ο Περιφερειάρχης μαζί με το Δήμαρχο Θανάση Ζεκεντέ και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα ξεναγήθηκε   στα αρχαιολογικά ευρήματα του Κύνου  και ενημερώθηκε  από την Δρ. Έφη Καράτζαλη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος  και Ευρυτανίας, τον Δρ. Κώστα Διαμαντή Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών και τον Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος  και Ευρυτανίας Δρ. Πέτρο Κονούκλα  για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου Κύνου ΤΚ Λιβανατών Δήμου Λοκρών. 

Οι ολοκληρωμένες μελέτες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας κρίθηκαν ώριμες ώστε να προχωρήσει το αίτημα της υπηρεσίας προς έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Πολιτισμού ενόψει του νέου ΕΣΠΑ.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν  ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Κωνσταντίνος Καραγιάννης,  η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων  Μαρία Τζανακάκη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού  Κωνσταντίνος Σούλιας, μέλη του ΔΣ Δήμου Λοκρών και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών  Αναστάσιος Μαζιώτης.

 

 
 
 
Φωτογραφίες