Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξιχνιάσθηκαν (5) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής, σε μετασχηματιστές του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αγροτικές περιοχές της Αταλάντης και ΕλάτειαςΣτο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες
περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το ΑστυνομικόΤμήμα Λοκρών και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας - Ελάτειας, εξιχνιάσθηκανπέντε (5) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε μετασχηματιστές του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αγροτικές περιοχές της Αταλάντης και της Ελάτειας Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επτά (7) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’
εξακολούθηση.
Ειδικότερα οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 19-05-2020 έως 12-07- 2020, διέπραξαν πέντε (5) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής από υποσταθμούς του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στις προαναφερόμενες περιοχές, αφαιρώντας ποσότητες χαλκού-καλωδίων και προκαλώντας φθορές, με τη συνολική αξία της ζημίας να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (24.287,36) ευρώ.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών
Λαμίας.