Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καρπενήσι: Η τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών

Πραγματοποιήθηκε  στο Καρπενήσι, η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2022, μια παγκόσμια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB.

 Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βέλγικων Ποιμενικών FMBB Word Championship 2022 για πέντε ημέρες, 350 τετράποδα από 33 χώρες του κόσμου  βρίσκονται στο Καρπενήσι μαζί με τους κυναγωγούς και τους συνοδούς τους.
''Η Ευρυτανία και όλη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι - και αποδεικνύεται - τόπος φιλικός προς τα ζώα συντροφιάς! Προσωπικά, λάτρεψα τους king size τετράποδους φίλους και (ευτυχώς) τα αισθήματα αποδείχθηκαν αμοιβαία'' δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς !
Ιδιαίτερα συγκινητική ηταν η παρουσία ομάδας από την Ουκρανία, στους οποίους τόσο ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός οσο και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης μετέφεραν την αγάπη και τη συμπαράσταση των πολιτών της Στερεάς . Πριν την τελετή έναρξης έγινε παρέλαση των τετράποδων με τους κυναγωγούς τους στο κέντρο της πόλης. Οι αγώνες που ξεκίνησαν  την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022  θα διεξάγονται καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 8:00 έως αργά το απόγευμα .
Φωτογραφίες

    

 

randomness