Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κολωνάκι: Πως βρέθηκε στο κενό από τον έκτο όροφο το 13χρονο κορίτσι – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Ένα δέντρο» ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και έσωσε το 13χρονο κορίτσι που βρέθηκε στο κενό από τον 6ο όροφο του διαμερίσματος της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι.

Την ώρα που η μικρή μαθήτρια νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της πτώσης στο κενό.

Πληροφορίες που αναφέρει το protothema.gr λένε ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε πριν την πτώση κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία.

Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της, να κλείστηκε θυμωμένη στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη, ο πατέρας της καλούσε σε βοήθεια, ενώ η οικιακή βοηθός έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Παίδων», όπου για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε στην εντατική, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, όπως λένε οι πληροφορίες, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness