Λαμιώτης μέλος συμμορίας που προσποιούνταν τεχνικούς ΔΕΗ ή ασανσέρ και έκλεβαν ηλικιωμένους
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από κατοικίες ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους υπαλλήλους παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή τους συντηρητές ασανσέρ.
Συνελήφθησαν λίγο μετά την κλοπή από σπίτι ηλικιωμένων στην Ηλιούπολη, 3 άτομα.
Ανάμεσα τους και ο Καμπέρης Απόστολος του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθείς 5-5-1966 στη Λαμία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2023, κυρίως πρωινές ή μεσημβρινές ώρες, με μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινούμενοι με αυτοκίνητα εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους τη στιγμή που επέστρεφαν στις οικίες τους.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 24 - Κυριακής 25 Ιουνίου.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

