Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σεσημασμένος ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στο Γαλάτσι

Ο πυγμάχος που εκτελέστηκε στο Γαλάτσι είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Ο "Κεφάλας" που δολοφονήθηκε τον Μάιο τον σύστηνε ως ανιψιό του, χωρίς όμως να έχουν πράγματι βιολογική σχέση. Θεωρείται ο διάδοχός του.

Δεν έχει τέλος ο κύκλος του αίματος που άνοιξε από τον περασμένο Μάϊο στην Μεταμόρφωση, όταν ο γνωστός παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Μιχάλης Καπίρης, γνωστός και ως «Κεφάλας» έπεσε νεκρός από μαφιόζικη εκτέλεση έξω από καντίνα.

Χθες και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο Χ.Κ. και εκείνος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση «καρμπόν» με αυτή του «θείου» του, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Σταμάτησαν μπροστά του, έξω από το γυμναστήριο επί της οδού Εκάβης 39, στο Γαλάτσι, κατέβηκε ο ένας δράστης, τον πλησίασε, αιφνιδιάζοντάς τον και τον εκτέλεσε, πυροβολώντας εναντίον του επτά φορές με πιστόλι. Αμέσως μετά, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα που τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα της εν ψυχρώ επίθεσης που παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα, ήταν να σωριαστεί αιμόφυρτος ο άντρας στον δρόμο και να καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χ.Κ. θεωρείτο από τις Αρχές στενός συνεργάτης Καπίρη, ο οποίος τον αντιμετώπιζε και τον σύστηνε ως ανιψιό του, παρότι δεν είχαν βιολογική σχέση, ήταν το δεξί του χέρι και μοιραία διάδοχός του μετά την δολοφονία του «Κεφάλα» στην Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν σεσημασμένος, είχε συλληφθεί το 2011 και το 2013 και είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.

Έρευνα για την δολοφονία του διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που αποδίδει το κίνητρο σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντιπάλων συμμοριών της νύχτας, λαμβάνονται καταθέσεις και αναλύονται βιντεοληπτικά υλικά από γειτονικά σημεία.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR