Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή σε περιοχή της Λαμίας

 

Συνελήφθησαν χθες  το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο  ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

 Ειδικότερα τα δύο ατομα , κατελήφθησαν από τους περιπολούντες αστυνομικούς να αφαιρούν από μη περιφραγμένο οικόπεδο και να φορτώνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο 4 οξειδωμένα φύλλα τσίγκου, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Επίσης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων απο επιχείρηση της Λαμίας αλλα τρία ατομα . 

 Ειδικότερα οι ανωτέρω, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν και αφαίρεσαν από επιχείρηση, διάφορα παλαιά μεταλλικά αντικείμενα, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

 Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

 Την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Μια ακόμη σύλληψη για κλοπή είχαμε απο τους αστυνομικούς στην Αμφισσα . Συγκεκριμένα συνελήφθη  ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

 Ειδικότερα ο ανωτέρω, νωρίτερα χθες το απόγευμα, έθραυσε παράθυρο σταθμευμένου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ένα κινητό τηλέφωνο και 2 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες, όπως προέκυψε, πραγματοποίησε αγορές σε πρατήριο άρτου της περιοχής.

 Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών.

 

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣΟίστρος υποψηφιοτήτων σε ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ. Προφανώς και δεν είναι κακό. Εκτός και εάν πρόκειται μόνο για τις μύχιες επιθυμίες κάποιων ή τις...
randomness