Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Eκλεψαν καλώδια χαλκού συνολικής αξίας 14.000 ευρώ --Συνελήφθησαν οι δράστες

 

 800 μέτρα καλώδια χαλκού αξίας 14.000 ευρώ , εκλεψαν απο εργοστάσιο της Θήβας  τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν απο την Αστυνομία .

 Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δράστες μετέβησαν με 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε εργοστάσιο της ευρύτερης περιοχής και αρχικά αφαίρεσαν 800 μέτρα καλώδια χαλκού, αξίας  8.000 ευρώ, από τα 1.600 συνολικά μέτρα που είχαν κόψει και αποχώρησαν από το σημείο.

 Οι αστυνομικοί   εντόπισαν τους δράστες  τη στιγμή που επέστρεφαν με τα αυτοκίνητα στην  επιχείρηση, προκειμένου να αφαιρέσουν τα υπόλοιπα  800 μέτρα καλώδια χαλκού και τους συνέλαβαν .  

 

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, λίγες ημέρες πριν είχαν προβεί στην κλοπή 600 μέτρων καλωδίων χαλκού, αξίας 6.000 ευρώ, πάλι από το ίδιο εργοστάσιο.

 

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές , ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα  αυτοκίνητα . 

 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.